Vi ønsker deg velkommen som kunde hos Pro-Shopper
Den første Proshave - velkomstpakken - får du for kun 39,00 kr (porto og ekspedisjonsgebyr). Innholdet i pakken er nok til å dekke en 30 dagers periode. Hvis du ønsker å fortsette som abonnent, trenger du ikke gjøre noe. Varene vil fortsette å komme hjem i postkassen din hver 3 måned. Inneholder 90 dagers forbruk.


Som abonnent modtager du en forsendelse
med 6 barber blade hver tredje måned.
Pris i alt 268 kr. inkl. porto.


Tilbudet gjelder kun én gang per person per husholdning, for personer bosatt i Norge. For å bli abonnent, må du være over 18 år.

Abonnementsvilkår
Pro-Shopper benytter Posten som leverandør av varer. Varene sendes som økonomibrev. Det betyr at du vil motta forsendelsen ca. 8-10 dager etter bestilling. Varene vil bli sendt deg regelmessig og du skal aldri ende opp med å gå tom. Se pakken for informasjon om anbefalt dosering.

Trenger du å endre abonnementet ditt før du mottar neste forsendelse, må du gjøre dette innen datoen på fakturaen er utløpt. Du kan bytte varer, stoppe eller starte abonnementet. Du har alltid muligheten til å kansellere en kommende forsendelse, så lenge dette gjøres innen datoen på fakturaen er utløpt. Abonnementsendringer som kanselleres for sent blir ikke hensyntatt. Pro-Shopper gjør sitt beste for at du som abonnent skal være fornøyd og at varene/forsendelsene du har bestilt leveres i tide. Hvis du opplever forsinkelser eller andre spesielle forhold med abonnementet ditt, må du umiddelbart ta kontakt med oss.

Reklamasjon
Du har alltid rett under forbrukerkjøpsloven til å reklamere på varene. Ved reklamasjon, ta kontakt med Pro-Shopper på telefon og oppgi årsaken til reklamasjonen. Reklamasjoner behandles så raskt som mulig. Når du returnerer en reklamasjonsforsendelse, ikke glem å inkludere avsenderens navn, kundenummer, fakturanummer og reklamasjonsgrunn. Dette fordi at dersom det skulle vise seg at varene ikke har de defektene som er påstått, så kan Pro-Shopper kreve dekning av kostnader til porto, ekspedisjon og nødvendige undersøkelser.

Betalingsvilkår
Varene sendes med 21 dager netto forfall. Vi ber om at betaling gjøres før utløpsdatoen på fakturaen. Ved manglende betaling, ilegges et purregebyr. Manglende betaling etter utløpet av datoen i betalingspåminnelsen følges opp gjennom en normal inkassoprosess.

Har du innvendinger mot et eventuelt betalingskrav, ber vi deg ta kontakt med oss så snart som mulig.


Angrerett og retur av varer
Angreretten gjelder kun den første forsendelsen - velkomstpakken. Ifølge forbrukerkjøpsloven, har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du mottok varen. Ven en eventuell retur må du betale returportoen.
Varene som er bestilt i abonnementsavtalen er identiske med den første varen du mottok. Det er ikke fri retur av varene i abonnementet. Med hensyn til kvalitetssikringen og i det helsekostprodukter regnes som næringsmiddel, har du kun rett til å returnere den første pakken (introduksjonstilbudet). Leveranser som returneres til oss og som faller utenfor angreretten, vil bli belastet med et gebyr. Gebyret ligger for tiden på 130,00 kr. og benyttes til å dekke våre kostnader med returhåndteringen.

Kundeopplysninger
Ingen kundeopplysninger selges videre til andre virksomheter. Alle kundeopplysninger håndteres med forsiktighet og blir tatt godt vare på. De blir heller ikke offentliggjort. Vi bruker kundeopplysningene til å kommunisere direkte med deg slik at du får best mulig kundebehandling.

For eksempel kan vi benytte ditt mobilnummer eller din e-postadresse til å sende deg påminnelser før en frist utløper, slik at du slipper å glemme en betaling.
Du blir automatisk påmeldt vårt populære nyhetsbrev hvor du vil motta eksklusive tilbud før alle andre.
Du kan alltid stoppe abonnementet på nyhetsbrevet via avmeldingsskjemaet du finner i selve nyhetsbrevet.

Kundeservice
Pro-Shoppers dyktige kundekonsulenter sitter klar til å motta din henvendelse på enten mail eller telefon.
Vi står til rådighet for dine kommentarer og spørsmål uansett om det dreier seg om våre produkter eller spørsmål til levering eller abonnementet ditt generelt.

Hos Pro-Shopper har vi en bred erfaring med å utvikle unike naturpreparater til stor fordel for deg som kunde. Vår stab av kyndige spesialister på området gjennomgår løpende virkestoffer, produkter og dokumentasjon innenfor helsekost. Vi holder oss samtidig oppdatert på markedet for de absolutt beste produktene. Vårt produktsortiment er unikt på markedet og du finner de ikke hos andre.

Du når oss enklest:
På telefon 215013592
Via e-post: norge@Pro-Shopper.biz
Pro-Shopper OÜ, P.O. box 2542, Pallasti 28, 11402 Tallinn, Estonia


Hos os får du dermed utelukkende toppkvalitetsprodukter!
Enda en gang velkommen til Pro-Shopper. Stedet hvor livskvalitet din begynner – på ny!