Vinn en reise til Belize!
Du kan også motta gode tilbud pr. elektronisk post eller telefon fra spennende annonsører. Se listen her!

Vinn en reise til Belize!

Du har tidligere deltatt i en av konkurransene våre med disse opplysningene:

Navn:
Adresse:
Mobilnr.:
Email:

Vinn en reise til Belize!

Start konkurransen ved å fylle ut opplysningene nedenfor.

Skriv inn informasjonen din så vi vet hvor vi skal sende premien hvis du vinner.

På de neste sidene kommer det noen spennende spørsmål om deg og hverdagen din. Lykke til i konkurransen.

Vær oppmerksom på at en aksept av konkurransens samtykkebetingelser anses som et aktivt samtykke og at du derfor kan kontaktes på tross av en eventuell reservasjon i Reservasjonsregisteret - men kun hvis du er i målgruppen for tilbudene.

Premieeksempelet er en del av Brukernespanel.no’s nordiske konkurranse (NO, SE, DK, FI) på 75 000 kr., som avsluttes den 25. april 2018.Vinneren vil kontaktes direkte. Les om konkurransens vilkår her.
Formålet med konkurransen er at du gir samtykke til å bli kontaktet med markedsføring fra konkurransens samarbeidspartnere, som beskrevet i samtykkebetingelsene. I gjennomsnitt blir man kun registrert hos 11 samarbeidspartnere når man deltar i konkurransen.
Vær oppmerksom på at en aksept av konkurransens samtykkebetingelser anses som et aktivt samtykke og at du derfor kan kontaktes pr telefon av konkurransens samarbeidspartnere på tross av en eventuell reservasjon i Reservasjonsregisteret - men kun hvis du er i målgruppen for tilbudene.
Konkurransen er utarbeidet som et spørreskjema. Ved å delta er du med i Brukernespanel.no's store Nordiske konkurranse om 75 000 kr. - du velger selv hva du vil bruke pengene til. Les konkurransevilkårene her.