Vinn 75.000 kr. til sommerens flybilletter
Det er en forutsetning at du aksepterer å motta tilbud pr. telefon og elektronisk post fra en eller flere av våre samarbeidspartnere. Se listen her!
Du vil kun bli kontaktet om du er i målgruppen for tilbudene

Vinn 75.000 kr. til sommerens flybilletter!

Du har tidligere deltatt i en av konkurransene våre med disse opplysningene:

Navn:
Adresse:
Mobilnr.:
Email:

Vinn 75.000 kr. til sommerens flybilletter!

Start konkurransen ved å fylle ut opplysningene nedenfor.

Skriv inn informasjonen din så vi vet hvor vi skal sende premien hvis du vinner.

På de neste sidene kommer det noen spennende spørsmål om deg og hverdagen din. Lykke til i konkurransen.

Vær oppmerksom på at en aksept av konkurransens samtykkebetingelser til markedsføring anses som et aktivt samtykke og at du derfor kan kontaktes på tross av en eventuell reservasjon i Reservasjonsregisteret - men kun hvis du er i målgruppen for tilbudene.

Premieeksempelet er en del av Brukernespanel.no’s nordiske konkurranse (NO, SE, DK, FI) på 75 000 kr., som avsluttes den 25. april 2018. Vinneren vil kontaktes direkte. Les om konkurransens vilkår her.
Les formålet med konkurransen nedenfor:
Det er en forutsetning at du aksepterer å motta tilbud pr. telefon og elektronisk post fra Brukernespanel.no og konkurransens samarbeidspartnere. Du vil kun bli kontaktet om du er i målgruppen til tilbudene - se listen her! Ditt samtykke overstyrer en registrering i Reservasjonsregisteret. Du kan til enhver tid tilbaketrekke ditt samtykke ved å kontakte info@brukernespanel.no. Som deltager er du med i Brukernespanel.no’s største nordiske konkurranser, hvor vi trekker ut én vinner om en pengepremie på 75 000 kr. For mer informasjon – les konkurransevilkårene her.. Takk for din deltakelse, lykke til!