Vinn 100.000 kr. kontant!
Du kan også motta gode tilbud pr. elektronisk post eller telefon fra spennende annonsører. Se listen her!

Delta i konkurransen og vinn 100.000 kr.!

Du har tidligere deltatt i en av konkurransene våre med disse opplysningene:

Navn:
Adresse:
Mobilnr.:
Email:

Delta i konkurransen og vinn 100.000 kr.!

Start konkurransen ved å fylle ut opplysningene nedenfor.

Skriv inn informasjonen din så vi vet hvor vi skal sende premien hvis du vinner.

På de neste sidene kommer det noen spennende spørsmål om deg og hverdagen din. Lykke til i konkurransen.

Vær oppmerksom på at en aksept av konkurransens samtykkebetingelser anses som et aktivt samtykke og at du derfor kan kontaktes på tross av en eventuell reservasjon i Reservasjonsregisteret - men kun hvis du er i målgruppen for tilbudene.

Premieeksempelet er en del av Brukernespanel.no’s nordiske konkurranse (NO, SE, DK, FI) på 100 000 kr., som avsluttes den 6. desember 2017.Vinneren vil kontaktes direkte. Les om konkurransens vilkår her.
Formålet med konkurransen er at du gir samtykke til å bli kontaktet med markedsføring fra konkurransens samarbeidspartnere, som beskrevet i samtykkebetingelsene. I gjennomsnitt blir man kun registrert hos 11 samarbeidspartnere når man deltar i konkurransen.
Vær oppmerksom på at en aksept av konkurransens samtykkebetingelser anses som et aktivt samtykke og at du derfor kan kontaktes pr telefon av konkurransens samarbeidspartnere på tross av en eventuell reservasjon i Reservasjonsregisteret - men kun hvis du er i målgruppen for tilbudene.
Konkurransen er utarbeidet som et spørreskjema. Ved å delta er du med i Brukernespanel.no's store Nordiske konkurranse om 100 000 kr. - du velger selv hva du vil bruke pengene til. Les konkurransevilkårene her.